Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Darul de primăvară al Stagiunii Radio

Timp de sase zile, în perioada 10 - 15 martie 2014,avem prilejul de a asista, în Studioul de concerte “Mihail Jora” al Societătii române de Radiodifuziune, la un eveniment de exceptie: International Percussion Music Radio Festival - Festivalul Internațional de Percuție. Renumiți percuționisti apreciați pentru evolutiile lor pe importante scene ale lumii au fost invitati pentru acest moment unicat, în România, pentru a se întâlni cu melomanii bucuresteni. Instrumente muzicale familiare publicului (precum timpanul, toba, tamburina, vibrafonul, marimba, xilofonul ), dar si altele exotice, însumând o gamă extrem de variată de sonorități cresc interesul întâlnirii cu artistii ce vor interpreta lucrări menite a pune în valoare mijloace de expresie ce apartin celei mai vechi familii de muzicale, după vocea umană.
Festivalul se desfăsoară o dată la doi ani, reunind acum artisti de faimă mondială din Japonia, Taiwan, Belgia, Franța si România, atât solisti cât si ansambluri de percuție, prezenti în evolutiile concertante programate împreună cu Orchestrele si Corurile Radio. Vom asculta lucrări care pun în valoare spectaculozitatea melodică si ritmică a instrumentelor de percuție, în dialog cu alte familii sonore, de coarde sau suflători. Alexandru Anastasiu, inițiator si coordonator artistic al evenimentului, solist instrumentist (specializat în marimbă si vibrafon) al Orchestrei Naționale Radio, are meritul de a fi proiectat seria concertelor la care participă Orchestra Națională Radio, Orchestra de Cameră Radio, Corul Academic Radio, dar si Percussion Studio Group, format din instrumentisti ai formatiilor muzicale Radio. Pentru primăvara stagiunii Radio, iată un dar artistic care poate captiva, lansând pe toate meridianele o manifestare ce poate rivaliza cu orice stagiune muzicală de pe mapamond.


Grigore Constantinescu    3/8/2014


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian