Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Festivalul-Concurs Alexandru Macedonski

Asociatia Macedonenilor din România organizează, Festivalul-Concurs de Poezie Alexandru Macedonski, adresat atât scriitorilor de poezie care nu au debutat în volum, cât si celor cu unul sau mai multe volume editate, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România.

Întrucât poetul Alexandru Macedonski este de origine macedoneană, concursul se adresează cu precădere scriitorilor de etnie macedoneană, membri sau simpatizanti ai Asociatiei Macedonenilor din România, dar, în egală măsură se adresează tuturor minoritătilor din România cât si tuturor cetătenilor români si este deschis si creatorilor care vor să participe la acest festival de poezie organizat sub egida A.M.R.

REGULAMENTUL CONCURSULUI:

Concurentii care au debutat în volum vor trimite câte 2 exemplare din ultima carte editată, iar cei care nu au debutat în volum vor trimite câte un grupaj de 10 poeme, însotite de motto, în plic închis, în care se va introduce un alt plic pe care se va scrie motto-ul atasat poemelor, iar în interior se vor scrie, pe coală albă, datele de identitate, telefonul si adresa autorului. Înscrierile la acest eveniment se vor desfăsura în perioada 15 decembrie 2013 – 28 februarie 2014, data postei.
Juriul festivalului va fi format din personalităti literare din cadrul Asociatiei Scriitorilor din Oltenia. Fiecare membru al juriului va nota independent lucrările, fără a cunoaste opinia celorlalti.

Premiile acordate:
Pentru sectiunea la care vor participa scriitorii cu cărti editate : Premiile I, II si III – o excursie de 7 zile, 5 zile si, repectiv, 3 zile, pentru două persoane, în Macedonia, la Ohrid si Skopje, cu toate conditiile asigurate.

Pentru sectiunea la care vor participa autorii care nu au debutat în volum, premiile sunt următoarele Premiul I – publicarea unui volum de poezii si promovarea lui ; Premiul II – 500 lei ; Premiul III – 400 lei.
Premiantilor li se vor asigura toate condițiile pentru a participa la festivitatea prilejuită de acordarea premiilor, care vor avea loc pe data de 14 martie 2014, ocazie cu care se va comemora si ziua de nastere a poetului Alexandru Macedonski.

Lucrările pentru concurs se vor trimite pe adresa Asociatiei Macedonenilor din România, str. Thomas Masaryk nr. 29, sector 2, Bucuresti. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 021.212.09.23 si pe site-ul www.concursfestivalmacedonski.ro.

Cei care doresc să sponsorizeze acest eveniment cultural sau să devină parteneri în organizarea lui sunt asteptati să ne contacteze la următoarea adresă de mail: asmacedonenilor@yahoo.com.sg. Sponsorilor si partenerilor acestui eveniment li se va asigura reclamă pe toată durata desfăsurării manifestatiei.







Emilian Mirea    12/8/2013


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian