Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Ziua Lacului Iezerul Mare...

Turiștii și amatorii de natură care au dorit să evadeze din cotidian, au mers sâmbăta trecută, într-o zonă de o frumusețe rară, la evenimentul „Ziua Lacului Iezerul Mare„.

Evenimentul s-a deschis la ora 16:00, în zona Sub baraj din Gura Rîului, județul Sibiu și a reprezentat un eveniment autentic contemporan ce a adus în prim-plan posibilitățile actuale de agrement asociate Lacului Iezerul Mare.
„Ziua Lacului Iezerul Mare„ a fost un proiect finanțat din fonduri europene care s-a desfășurat în aer liber, iar participarea a fost deschisă tuturor celor care au dorit să petreacă puțin timp în mijlocul naturii.

"Ne bucurăm să vedem că oamenii au răspuns afirmativ invitației noastre și au spus "Da!" ideii de promovare a acestor locuri. La această ediție, numărul celor prezenți a fost mult mai mare decât la ediția anterioară și acest lucru nu poate decât să ne bucure!" – a declarat Munteanu Constantin, Președinte Asociația Eco Hangu.

Participanții la festival au avut parte de multe surprize, jocuri și concursuri, au ascultat povești despre Mărgininea Sibiului și au fost prinși în competiții, pe care organizatorii le-au pregătit foarte atent.

Lacul face parte din rezervația naturală Iezerele Cindrelului și este situat în arealul comunei Gura Râului, pe versantul nordic al platoului Frumoasei, aproape de vârful Cindrel al Carpaților Meridionali, în partea de sud-vest a județului Sibiu.

Locurile de cazare din zona lacului au fost numeroase și diverse: de la locuri netede, ușor înclinate, bogate în ierburi, numai bune de campat, la campinguri amenajate, pensiuni, cabane, moteluri și hoteluri cu diverse posibilități de agrement, însoțite de o ofertă gastronomică diversă, tipică zonei.

Spre seară, iubitorii de muzică și dans si-au întâlnit artiștii preferați: Iris, Vali Craciunescu, Blue Sound Chicago, precum și ansambluri folclorice și trupe de muzică din zonă, artisti care au transformat ziua de 24 august într-un eveniment ce cu greu va putea fi uitat.

“Stiam ca locul e renumit prin frumusețea sa, dar realitatea nu poate fi descrisă în cuvinte, a întrecut orice închipuire.” – turist

Organizatorul evenimentului a fost Asociația Eco Hangu, iar proiectul a fost finanțat prin Regio – Program Operațional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, 53 – Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică.

Pentru informații suplimentare:

Președinte Asociația Eco Hangu
E-mail: ecohangu@gmail.com

Laura Iacob    9/2/2013


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian