Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Expoziției Intercontinentale de Mail Art - New York

În perioada 9-13 septembrie 2013 Fundația “Inter - Art” din Aiud in parteneriat cu Misiunea Permanentă a României pentru ONU, Institutul Cultural Român din New York, Consiliul Județean Alba, Primăria Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Fundația Comunitară Alba va organiza la Sediul Națiunilor Unite din New York o expoziție intercontinentală de Mail Art care, prin amploarea sa, va reprezenta o premieră mondială absolută.
322 artisti din 110 tari de pe toate continentele lumii au raspuns invitatiei noastre si au trimis lucrari pentru acest proiect care va reprezenta cea mai mare expozitie de Mail Art organizata vreodata in lume.
Expoziția reprezintă un nou pas dintr-o serie lungă de expozitii internaționale prin care Fundația Inter-Art a promovat peste tot în lume, în ultimii 18 ani, arta și cultura românească, dar si arta universală contemporană.

După expozitiile organizate la București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Viena, Gyomaendrod, Istanbul, Bombay, Cairo, Rabat, Vichy, Chatel Montagne, Washington DC, Kutztown, expoziția din martie 2009, de la sediul ONU din New York a reprezentat apogeul activității noastre, reușind să expunem lucrările a 53 de artiști din 32 de țări.
A urmat ultima noastră mare realizare, expoziția din martie 2013 de la Parlamentul European de la Bruxelles, unde am expus 82 de artiști din 52 de țări de pe toate continentele lumii.

Această nouă manifestare pe pământ american va reprezenta o alta mare realizare și prin promovarea artei contemporane românești prin cei 44 de artiști români prezenți în expoziție, iar interculturalitatea Fundației Inter-Art va sublinia mesajul propus: valoarea artei contemporane din țara noastră și implicarea unei organizații nonguvernamentale din România în promovarea artei contemporane universale.

Vernisajul Expozitiei Intercontinentale de Mail Art:”NAȚIUNI-APĂ-CULTURI” va avea loc în data de 9 septembrie 2013, ora 18.00, la sediul NAȚIUNILOR UNITE din NEW YORK (North End of Secretariat Lobby).

Stefan Balog

Stefan Balog    8/27/2013


Contact: 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian