Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Sărbătoarea Culturală Câmpina-Brebu

Vineri, 2 august 2013, în Câmpina va avea loc „Sarbatoarea Culturala Câmpina-Brebu”, eveniment care are ca scop revitalizarea valorilor culturale ale zonei, prin abordarea trecutului acestora, a istoriei si traditiei locului. Evenimentul este finantat din fonduri europene si îsi propune să atragă cât mai multi turisti într-o zonă cu potential natural, istoric, cultural și arhitectural foarte mare dar și bogată în traditii, foarte pitorescă, încă nedescoperită cu adevărat.

Evenimentul va începe la ora 16:00, în Câmpina - Parcarea Complexului Comercial FIBEC. Pentru readucerea în prezent a atmosferei boeme de final de secol XIX, respectiv început de secol XX, se va parcurge un traseu cultural si vor fi aduse în atentia tinerilor, personalitătile culturale ale zonei – B.P. Hasdeu, Nicolae Grigorescu etc.

Turistii sunt invitati cu mic, cu mare să participe la programul pregătit de organizatori ce va include și un tur imaginar al obiectivelor turistice din zonă. Circuitul Cultural Câmpina-Brebu cuprinde obiective prin intermediul cărora se facilitează incursiunea în trecutul culturii autohtone, Castelul “Iulia Hasdeu”, Muzeul Memorial “Nicolae Grigorescu” și Schitul “Sfântul Nicolae”, toate din localitatea Câmpina, dar și Casa Domnească din localitatea Brebu.

Spre seară va avea loc un concert ce va avea ca invitați pe Iris, Vali Craciunescu, Blue Sound Chicago, precum si ansambluri populare din zonă. Organizatorii au pregătit pentru cei prezenti la eveniment multe concursuri, surprize si un superb foc de artificii.

„Sărbătoarea Culturală Câmpina-Brebu” are ca obiectiv promovarea si popularizarea unei zone cu potential turistic deosebit, zonă de care trebuie să ne bucurăm cu totii si reprezintă un eveniment al traditiilor si valorilor locale, ce exploatează potentialul turistic ridicat al zonei, promovând turismul românesc si cultura autohtonă.

Organizatorul evenimentului este Asociatia Eco Natura, iar proiectul este finantat prin Regio – Program Operational Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă si promovarea turismului, 53 – Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare în scopul cresterii atractivitătii României ca destinatie turistică.


Pentru informatii suplimentare:
Asociatia Eco Natura
Enache Nicolae
E-mail: office.aen@gmail.com
Tel.: 0723-210.403

Enache Nicolae    8/1/2013


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian