Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Boarding după model britanic oferit în premieră natională la Cluj-Napoca

-Comunicat de presă-

Din septembrie 2013, elevii din orice localitate din România si din străinătate au oportunitatea de a studia în sistem boarding la Transylvania College, singura scoală din afara capitalei acreditată Cambridge si recunoscută de către Departamentul pentru Educatie din Marea Britanie.

Boarding-ul, cu o traditie de sute de ani în Marea Britanie este o premieră pentru România, datorită modului în care acest fel de internat este organizat. Conform modelului britanic, boarding-ul oferit la Transylvania College este o extensie a scolii, a dotărilor si serviciilor cu care elevii sunt obisnuiti în campus. Scopul acestui sistem este de a completa experienta din școală a elevilor si de a extinde oferta educațională si în afara orelor de curs. Elevii înscrisi in boarding vor beneficia de suport în plan academic si de un mediu sigur, locuind împreună cu profesori coordonatori care vor păstra o legătură strânsă cu fiecare familie. Elevii vor locui în camere spatioase cu zone special amenajate pentru studiu, vor avea acces la sala de fitness din incintă, la bucătăria complet utilată, la zona de recreere în aer liber. În oferta pentru boarding sunt incluse serviciile de masă, curătenie si transport. Internatul în sistem boarding pe care Transylvania College îl oferă din acest an scolar este încă o dovadă a alinierii scolii cu programele cele mai de succes din domeniul educatiei din Marea Britanie, SUA sau Elvetia.

Liceul Internațional Cambridge din cadrul Transylvania College este primul liceu din afara Bucurestiului unde predarea se face exclusiv in limba engleză, conform curriculum-ului oferit si coordonat de universitatea Cambridge. Diplomele Cambridge A-Levels pe care elevii le obtin la absolvire sunt echivalente ale bacalaureatului si sunt recunoscute pentru admitere la universităti din peste 150 de tări, inclusiv în România, Marea Britanie, sau Statele Unite. Deoarece admiterea la universitătile de prestigiu din străinătate se face pe baza unui dosar complet, care trebuie să includă si dovezi de experientă în muncă, de implicare în comunitate si în programe de voluntariat, elevii care studiază la Transylvania College sunt îndrumati de către diriginti si profesori pentru a-si construi un portofoliu de succes.

Pentru septembrie 2013 sunt disponbibile 26 de locuri în clădirea dedicată exclusiv boarding-ului, pentru elevi între 13-18 ani. Elevii înscrisi până în prezent în boarding la Transylvania College provin din diverse localităti precum București, Oradea, Alba-Iulia, Bistrița, Aiud, dar si din strainătate, din Israel, Coreea, Marea Britanie sau Iordania.

Pentru mai multe informatii despre Transylvania College si programele oferite vă invităm să accesați site-ul scolii: www.transylvania-college.ro.

Persoana de contact pentru detalii si înscrieri: Anca Rusu, Director of Admissions and Communication, anca.rusu@transylvania-college.ro; 0724.047.566

Anca Rusu    7/31/2013


Contact: 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian