Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Tableta SF - Decodări

Nu, stimate domn !
Rămân la convingerea că Stiinta e ceea ce Religia vrea să ne arate ! Stiinta nu este împotriva Religiei si nici invers ! Sunt complementare. Multi confundă slujitorii diferitelor biserici (oameni si ei) cu Religia în sine, ca si pe slujitorii Stiintei !
Atât pentru Religie, cât si pentru Stiintă trebuie să ai har !...
Nu întâmplător, când modulul Vulturul aseleniza, tot stafful se ruga lui Dumnezeu pentru reusita misiunii Apollo XI, pe care unii ignoranti o contestă si astăzi !
Biblia e una singură. Interpretările sunt diferite. Mă refer la partea program a Bibliei (Pentateuh-ul). Parte pe care o regăsim, aproape identică, în Tora, în Coran si în mai toate scrierile străvechi.Mai mult sau mai putin religioase.
Cred cu tărie că Programul biblic e o permanentă provocare pentru toti oamenii. Cultivati sau mai putin educati. Din toate domeniile cunoasterii, inclusiv pentru cei din domeniul stiintei. Programul biblic cuprinde, în mod coerent, toate temele eterne, fundamentale si general-umane. E viata însăsi !
Cheia întregului program ? Propria libertate de a opta. În cunostintă de cauză. De aceea, consider partea-program a Bibliei, obiect de studiu obligatoriu. Atunci când omul se apropie de majorat. Când are deja un cumul de cunostinte. Studierea Bibliei în clasele mici nu poate decât să ducă la îndepărtarea copiilor de Religie. Mai ales, când se face neprofesionist.
La anumite etape ale evolutiei, omenirea a redescoperit sau si-a putut explica lucruri, fapte, întâmplări, pe care Biblia le-a cuprins, in nuce, încă de la începuturi.
“Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, si ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare” (Eclesiastul, Cap. 1/9), s-a verificat, de mii si mii de ori, de-a lungul istoriei.
Abia, când s-a ajuns la un anumit nivel de dezvoltare si întelegere a mersului lumii s-au putut decoda corect unele texte biblice.
Multe mistere, minuni, au azi o logică atât de clară si simplă, încât te întrebi cum de nu le-a trecut prin cap înaintasilor !?! De acum cincizeci, o sută, o mie, cinci mii de ani …
Asa e programul conceput de Managerul Sef.
“Toate le-a făcut Dumnezeu frumoase si la timpul lor. El a pus în inima lor si vesnicia, dar fără ca omul să poată întelege lucrarea pe care o face Dumnezeu, de la început până la sfârsit.” (Eclesiastul, Cap. 3/11), Spre bucuria si plăcerea noastră ! A credinciosilor.
Abia acum, după mii de ani, intuim cum a fost cu nasterea lui Iisus. Cum Maica Maria, fecioară fiind, l-a putut naste pe trimisul lui Dumnezeu. Pentru a resuscita programul, ce intrase într-o criză profundă.
Intuim, acum, cum se tinea în timpuri biblice legătura cu Dumnezeu. Inclusiv HD 3, 4, 5…
Chivotul legii. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=32&cap=25, a fost considerat, mii de ani, un simplu obiect de cult. Se stie cum se tine legătura si în aceste timpuri, dar nu se recunoaste. Se păstrează un secret, pe care tot mai multi îl intuim !
Cică s-ar speria omenirea !?! Aiureli !... Din contra, am fi mult mai linstiti. Am fi siguri că paranoicii planetari sau nationali nu-si pot face de cap la nesfârsit ! Lucru demonstrat, deseori, în istorie. Recentă sau îndepărtată. Dar, cine să tragă învătăminte ? Cine să citească ?
Intuim, acum, ce era slava lui Dumnezeu, cu care a călătorit pământeanul Iezechiel http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/33/Iezechiel,. Mult timp a părut o simplă poveste de adormit copiii. Ca multe dintre basmele lumii. Nu am descoperit, încă, cum functiona la viteze superluminice. Dar ce mai contează câteva zeci de ani de cercetări intense, fată de miile de ani depănati, până la transpunerea în realitatea cea de toate zilele !?!
Stia si Albert Einstein câte ceva despre timp ! Timpul prin care trecem sau el trece prin noi sau …!?!… Filosofăm adânc ! Ne tot dăm cu părerea. De la filozofii de grad 0 la Lelea Safta !
Intuim, de asemenea, mecanismele teleportării lui Iisus, prin diverse locuri. Si ale apostolilor, care au răspândit noul program. Ale misiunii sale pământene si intergalactice. În prezent, teleportarea cuantică exactă este posibilă numai pentru fotoni si atomi. Se tot vorbeste că, într-unul din laboratoarele lumii a fost teleportată prima fiintă. O molie ! După alte experimente neelucidate. Vezi cazul Philadelphia ...
Si în ale clonării (biata Dolly) am obtinut rezultate revolutionare !?! Firave ! Nu mai amintesc de modificările genetice, care creează o inutilă îngrijorare planetară s.a.m.d.
Ati văzut ? În Biblie nu se spune, nicăieri, ce fruct a primit Eva ? Toti îi dau, însă, cu mărul. De fapt, e un alt mesaj. Codificat. Sarpele fiind un banal USB conectat la sursa de informatii. Pomul Vietii (pomul cunostintei binelui si răului) ! La îndemnul, stim noi cui, cele două prototipuri, Adam si Eva, au accesat si zona cu informatii interzise. Deoarece nu aveau, încă, puterea de a le întelege corect. De aceea erau interzise. Dar ti-ai găsit cu doamna Eba ? Informatii, care nici în prezent nu sunt pricepute.
De aici a pornit balamucul. Odiseea milenară a lui homo sapiens 3.
O stire bulversantă. România ocupă primul loc în Europa la numărul de avorturi. 400 de avorturi pe zi anul trecut ! Lipsa educatiei religioase, combinată cu cea sanitară, îsi spun, din plin, cuvântul. Instinctele primare au repus, tot mai mult, stâpânire si pe români.
Cercetătorii au început să înteleagă cum se pedepseste păcatul întretinerii relatiilor sexuale înainte de căsătorie. Pare halucinant, dar asta ne arată de ce tăranii aveau obiceiul “barbar” de expunere a cămăsii miresei, după noaptea nuntii. De unde stiau analfabetii, chestii demonstrate azi stiintific ? Oamenii de stiintă din domeniu afirmă că progeniturile nu au amprenta sotului, ci a celui cu care sotia s-a culcat prima dată. La îndemnul instinctului primar, promovat acerb de vedete de Dorobanti sau locale. Încurajat, zi si noapte, la nivel planetar de mass media. În mod inconstient sau, de ce nu, premeditat. Mai mult, se constată, o mare vulnerabilitate a urmasilor, extrem de expusi la tot felul de boli !...
Iată o explicatie stiintifică, logică, a celor născuti cu tot felul de handicapuri. Fizice si psihice. Credem că e de joacă cu regulile / poruncile biblice ? Nu e de joacă, domnule ateu sau ingnorant !
Lipsa bisericilor din spatiul românesc, constructii realizate conform unor indicatii foarte clare, a condus la involutia spiritului românesc. La decăderea morală a natiunii. După 1989 s-a recuperat foarte mult, în această privintă, dar răul a fost făcut. Refacerea lantului energetic protector al natiunii e greu de refăcut. Lipsa Catedralei Neamului, piatra spirituală de căpătâi a oricărei natiuni, face ca poporul român să se zbată într-o neputintă continuă. De zeci si zeci de ani. De care profită loazele neamului cătărate la vârf. Cu sprijinul celor imorali, cu care se aseamănă ! Interni sau externi. Nu, nu am luat-o razna !
Stiinta descoperă, pe zi ce trece, că întreg programul biblic are o logică implacabilă ! Totul este contorizat de hardul nostru, care declansează mecanismele de autoreglare. Ori de câte ori linia generală este încălcată.
Se tot întreabă unii de ce nu se transmit bolile prin sărutatul icoanelor ? Da, de sute si sute de ani se sărută icoanele și nu se răspândeste nicio epidemie ca lumea ! La școală abia atingi clanța usii și hepatita (tip a, b, c, d, g, z) se răspândeste ca fulgerul !
Ce se întâmplă cu icoanele, aceste portaluri de comunicare cu divinitatea ? Ce se întâmplă cu cei care CRED în Dumnezeu ?, întreabă, tendentios si malitios, un post tv. Ce să se întâmple ? Credinciosii, indiferent de biserica de care apartin, îsi trăiesc viata cu multă multumire sufletească. În liniste si multă cumpătare.
Ceea ce nu se poate cumpăra de la Catena si nici de la vreun guru autodeclarat !
Lantul energetic spiritual ce protejează Terra se dovedeste fiabil. Numai lantul energetic al natiunii române este fracturat prin lipsa bazelor acumulatoare si purtătoare de energie spirituală. Bisericile sunt releele, care fac ca sistemul să functioneze normal. Prin cumularea si redistribuirea tuturor energiilor credinciosilor, care le frecventează si se roagă în comun.
Cu credinta poti muta muntii nu e o metaforă !
4C357 M354J D3M0N57R34Z4 C4 M1N73A N0457R4 E573 C4P4B1L4 D3 4B57R4C71Z4R1 3X7R40RD1N4R3 ! 4B50LU7 1MPR3510N4N7 ! L4 1NC3PU7 A FO57 M41 GR3U, D4R 4CUM, L4 4L D01L34 R4ND, M1N73A 74 1NC3P3 54 C17345C4 4U70M4T, F4R4 54 M41 G4ND345C4. P071 54 73 M4NDR3571 ! NU 7071 04M3N11 P07 C171 73X7UL 4574 !
Biblia trebuie decodată în cheia modernă.
Doar n-o să cred că Raiul e dependent de cărbune si petrol !?
Visul meu ? Captarea, conservarea si distribuirea energiei produsă de fulgere. Nu am mai avea nevoie de nicio altă sursă de energie. Am termina cu poluarea Terrei în proportie de 95%. Va veni si momentul acela !

Tot ce am scris nu înseamnă trimiterea în derizoriu a lui Dumnezeu si a echipei sale. Din contra. Dacă, după mii si mii de ani, abia deslusim câteva minuni ale tehnologiilor divine, cât ne mai trebuie pentru a ajunge la altele si altele ?
E greu de explicat. Si mai greu de înteles. Au tot încercat, unii si altii !... Vezi completările primelor cinci cărti ale Bibliei. De la Cartea lui Iosua Navi (Cartea a VI-a) până la Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, scrise de către mari si întelepti slujitori ai Bisericii, dovezi ale acestor încercări milenare. La care se adaugă tonele de cărti scrise de laici. Credinciosi sau atei ! Mai mult sau mai putin alfabetizati ! Absolventi de Harvard, Standford, Massachusetts, Berkeley, Cambridge, Sorbona … sau proletcultisti !…
“Eu nu strivesc corola de minuni a lumii / si nu ucid / cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc / în calea mea,/ … / eu cu lumina mea sporesc a lumii taină - / si-ntocmai cum cu razele ei albe luna / nu micsorează, ci tremurătoare / măreste si mai tare taina noptii, / asa îmbogătesc si eu întunecata zare / cu largi fiori de sfânt mister / si tot ce-i neînteles / se schimbă-n neîntelesuri si mai mari / sub ochii mei /… scria atât de inspirat, cel trecut prin multele încercări ale segmentului său de viată, Lucian Blaga.
Întâmplător sau nu, un credincios român, absolvent al Facultătii de Teologie din Sibiu si Oradea ! E drept, pe la 1914, când dicta harul si nu banul !...

HRISTOS S-A ÎNĂLTAT !

Dacă doriti: http://www.sperantatv.ro/web/radioamatorism-08-05-2013/
Toate bune,

VIZITATI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,






Sergiu-Marian Gãbureac    6/18/2013


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian