Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Premiile nationale pentru poezie „Mircea Ivănescu”, ediția 2013

Asociația culturală Artgothica Sibiu anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2013 a Premiilor Naționale pentru Poezie „Mircea Ivănescu”. Premiile se acordă pe trei secțiuni: Premiul „Mopete” pentru manuscris; Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Debut; Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Poezie. Juriul care va acorda premiile este următorul: președinte: Alexandru Cistelecan; membri: Ștefan Ion Ghilimescu; Ion Mureșan; Irina Petraș; Lucian Vasilescu.

1. Premiul „Mopete” pentru manuscris.


Condiții de participare:

Pot participa scriitori nedebutați în volum, indiferent de vîrstă și fără restricții de apartenență la uniuni de creație sau alte organizații. Concurenții vor trimite între 20 și 30 de poeme, culese cu diacritice, cu caractere Times New Roman, corp minim 12. Grupajul va fi trimis prin e-mail la adresa artgothica.sibiu@gmail.com, până la data de 1 mai 2013, de pe orice e-mail care nu conține numele real al autorului. Organizatorii vor confirma explicit recepția e-mail-ului conținând grupajul de poeme. (Vă rugăm să retrimiteți emailul în cazul în care nu ați primit confirmarea de primire). Identitatea autorului poate fi solicitată doar după încheierea jurizării. Orice participant despre care se va constata, de către membrii Colegiului Director al Asociației Artgothica Sibiu, că a furnizat, în e-mail-ul de înscriere în concurs, indicii despre identitatea sa, va fi descalificat. E-mail-urile de înscriere la concurs vor fi arhivate și vor putea fi consultate, la cerere, de oricine este interesat. Premiul constă în următoarele : Diplomă (oferită de Asociația Artgothica Sibiu), Trofeul „Mopete pentru debut” și publicarea unui volum de poezie inedit al autorului la una dintre editurile partenere .

2. Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Debut.

Condiții de participare:

Condiția de înscriere este ca volumul de debut să fi fost publicat între 1 ianuarie 2012 și 31 decembrie 2012. Pot înscrie volume atît editurile cît și autorii. Se vor trimite cîte 5 exemplare din volumul înscris, împreună cu datele de contact ale autorului, prin poștă, cu confirmare de primire, pe adresa : Asociația Artgothica Sibiu, 550024 Sibiu, Bld. Victoriei, nr.28, până la data de 1 mai 2013, data poștei.
Premiul constă în următoarele : Diplomă (oferită de Asociația Artgothica Sibiu) , Trofeul „Mircea Ivănescu pentru debut” și o sumă de bani .

3. Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Poezie

Condiții de participare:

Condiția de înscriere este ca volumul să fi fost publicat între 1 ianuarie 2012 și 31 decembrie 2012. Pot înscrie volume atât editurile cât și autorii. Se vor trimite câte 5 exemplare din volumul înscris, împreună cu datele de contact ale autorului, prin poștă, cu confirmare de primire, pe adresa : Asociația Artgothica Sibiu, 550024 Sibiu, Bld.Victoriei, nr.28 până la data de 1 mai 2013, data poștei. Premiul constă în următoarele : Diplomă (oferită de Asociația Artgothica Sibiu), Trofeul „Mircea Ivănescu pentru Poezie” și o sumă de bani .

Reguli generale.

1. Este interzisă participarea la concurs a membrilor Colegiului Director al Asociației Artgothica Sibiu cît și a rudelor acestora de gradul 1.

2. Membrii juriului vor juriza complet independent și vor furniza rezultatele finale ale jurizării în corespondență privată cu Secretariatul juriului. Fiecare dintre membrii juriului va desemna cîte 3 grupaje sau volume, la fiecare dintre cele 3 secțiuni, notate, în ordinea descrescătoare a opțiunilor, cu note de la 5 la 3. Cîștigătorul fiecărei secțiuni va fi desemnat prin realizarea mediei aritmetice a notelor primite de la membrii juriului. În caz de medie egală, membrii juriului vor vota între grupajele sau volumele cu medie egală, cîștigătorul fiind desemnat cu majoritatea voturilor membrilor juriului.

3. Nominalizările vor fi anunțate pe site-ul Asociației culturale Artgothica Sibiu, la adresa http://artgothica.wordpress.com/. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul Taberei Internaționale de Poezie Artgothica – 2013.

Jianu Liviu Ion    2/26/2013


Contact: 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian