Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Magia Culorilor (86) – Culorile zodiilor

Se spune ca orice lucru pentru a se manifesta, trebuie să aibă culoare și formă. Este dovedit ca există o strânsă legătură între fiecare zodie și anumite culori sau nuanțe de culori. Fiecare semn al zodiacului emana o culoare diferita care ne influenteaza din punct de vedere psihologic, spiritual si energetic. Astrologii asociaza culoarea semnelor zodiacale, fiecare culoare avand un sens specific personalitatii fiecareia. Culorile zodiilor ne definesc destinele, ne ofera indicii pentru identificarea sentimentelor noastre, ne ajuta sa intelegem si sa ne explicam lucrurile care ni se intampla. Iata care sunt caracteristicile culorilor zodiilor si semnificatiile lor :

Zodia Berbecului. Este zodie de foc. Are corespondenta in rosu aprins, stralucitor, este culoarea marilor pasiuni, a curajului, a vointei pentru victorie, este culoarea care-i da nativului mai multa energie.
Zodia Taurului. Este zodie de pamant. Verdele este culoarea preferata, specifica primaverii, o culoare a multumirii si concilierii, este culoarea care-l ajuta sa-si indrepte eforturile creatoare catre oameni si mai putin pentru el.
Zodia Gemenilor. Este zodie de aer. Bleu este culoarea lor, o culoare a creativitatii folosită in amplificarea inspirațiile artistice și mentale benefice. Gemenii fiind fiinte duale, uneori devin usor obosite, dar se pot reface intr-un mediu albastru-azuriu.
Zodia Racului. Este zodie de apa. Are ca si culoare corespondenta, argintiul si albul-argintiu, culori care ii ajuta pe nativi sa se orienteze permanent catre o gandire pozitiva, spre aspiratie si puritate. Racul fiind influentat de Luna, are lucirea metalica a noptilor dominate de acest astru.
Zodia Leului. Este zodie de foc, guvernata de marele stapan al luminii - Soarele. Culorile galben aprins-culoare venusiana, orange si auriul sunt cele care corespund acestei zodii, fiind culorile aspiratiilor inalte, pentru autodepasire, marind bucuria si puterea de concentrare.
Zodia Fecioarei. Fiind zodie de pamant, este oglinda cerului calm. Albastrul inchis este culoarea corespondenta, indicand pentru acesti nativi fidelitatea, echilibrul si profunzimea in concentrare.
Zodia Balantei. Este o zodie de aer, si ii corespund culorile albastru deschis, roz si auriu, indicand optimismul, bucuria vietii si puterea de adaptare.
Zodia Scorpionului. Este zodie de apa. Culorile corespondente sunt rosul visiniu si negru, ambele indicand erosul si moartea, puterea de transformare rapida.
Zodia Sagetatorului. Este zodie de foc. Purpuriul si turcoazul sunt culorile corespondente, acestea fiind euforice si linistitoare, conferand puterea de depasire a complexelor de inferioritate
Zodia Capricornului. Este zodie de pamant. Culoarea corespondenta este verdele inchis cu intrepatrunderi de maro ce indica linistea, individualismul, stabilitatea si tendinta spre singuratate.
Zodia Varsatorului. Este zodie de aer. Culoarea indigo ii corespunde, o culoare a intuitiilor superioare, a dragostei pentru adevar si revolta impotriva lucrurilor obisnuite. Vărsătorii sunt întotdeauna altfel, spectrul curcubeului îi umple de fapt întotdeauna de energie.
Zodia Pestilor. Este zodie de apa. Acestei zodii ii corespunde culoarea violet, o culoare a inocentei si detasarii, precum si tendinta catre expansiune. Nuanțele de violet sunt cele care oferă nativilor o stare de bine și relaxare.
Vazand cele de mai sus este de retinut ca nu exista culori bune si culori rele; folosirea lor in tinuta vestimentatiei si in amenajarile locuintei, depinde de preferintele noastre cromatice, care ne fac sa ne simtim bine.








arh. Ion Constantinescu    11/22/2012


Contact:






 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian