Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Povestea lui Costin ...

De doi ani jumate Costin Pintilie traieste intr-un cosmar care nu pare sa se mai termine. In aprilie 2010 el a fost diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic: limfom non-hidgkin forma agresiva. Increderea in el si in faptul ca va iesi invingator din lupta cu cancerul i-au dat puterea necesara sa poata trece prin numeroasele sedinte de chimioterapie si radioterapie.
Timp de doi ani, a urmat diferite scheme de tratament; toate acestea au fost costisitoare, dar mai ales dureroase. De mai multe ori i sa spus “Gata. E ultima etapa, dupa care esti vindecat.”, dar mereu a urmat o recadere, a aparut o noua tumoare si o alta interventie chirurgicala. In urma cu un an a dezvoltat metastaze pe coloana vertebrala si splina, iar in timpul unui transplant de maduva osoasa a suferit un infarct de miocard din cauza durerii foarte mari. Cand a crezut ca a scapat si ca va putea sa isi faca din nou planuri de viitor, a fost diagnosticat cu glioblastom grad IV. I s-a spus ca tumoarea este inoperabila. Medicii i-au promis insa ca vor scoate cat mai mult din ea printr-o operatie riscanta, dar printr-un miracol medical si cu ajutorul lui Dumnezeu operatia a fost un succes si respectiva tumoare a fost scoasa in totalitate. Au fost si complicatii, au fost si alte tumori, ceea ce inseamna ca in ultima jumatate de an Costin a suferit sase operatii pe creier. E incredibil, chiar miraculos faptul ca a reusit sa reziste fizic, dar mai ales emotional, si ca acum se indreapta cu pasi siguri spre vindecare. Ultima operatie pe creier a avut loc pe data de 11 august 2012. Pentru aceasta ultima operatie Costin a fost bagat in coma indusa timp de 36 de ore, iar operatia a durat aproape 12 ore. Cu 60% sanse de supravietuire si 8% sanse sa ramana cu o dizabilitate, operatia a fost un succes chiar si pentru doctori, care nu se asteptau ca totul sa decurga atat de bine. Costin a avut parte deci de un alt miracol, ceea ce ma face sa cred ca Dumnezeu nu ii abandoneaza pe cei credinciosi. In prezent Costin se recupereaza la UT Southwestern Medical Center in Dallas, USA.
Pe tot parcursul tratamentului el a continuat sa lucreze pentru a-si asigura traiul de zi cu zi, mai putin in urma ultimelor interventii chirurgicale, dupa care medicii i-au interzis sa mai mearga la serviciu. Familia lui a facut tot ce a putut; cu totii au acumulat datorii insemnate. Pana acum, familia rudele si prietenii apropiati l-au ajutat, dar am ajuns cu totii la capatul puterilor. Costin a vandut tot ce s-a putut vinde (de la casa si masina pana la electrocasnice si mobila) dar tot nu a fost de ajuns pentru a acoperi integral facturile medicale din ultimii ani, care s-au ridicat la sute de mii de dolari.
Pentru ca toate eforturile depuse pana acum sa dea roade, Costin va trebui ca in urmatoarele sase luni sa se odihneasca si sa nu munceasca. De aceea, cerem ajutorul oamenilor cu suflet care vor sa faca o fapta buna si sa-l ajute pe Costin. Mai are de platit spitalului cateva mii de dolari, si de asemenea, are nevoie de bani pentru a se intretine si a-si plati tratamentele in continuare.
Pana in prezent Costin a invins boala. Impreuna il putem ajuta sa reuseasca, si sa iasa din cosmarul in care a trait in ultimii ani. Banii pentru el inseamna viata. Orice donatie, oricat de mica conteaza.

Il puteti ajuta facand o donatie:
Bank of America
Beneficiar: Costin Pintilie
Cont: 305003321054
Routing Number: 103000017 (hartie & electronic)
Swift Code: BOFAUS3N (pentru transfer international)

Raiffeisen Bank, Romania
Beneficiar: Paraschiva Pintilie (mama lui Costin)
RO 10 RZBR 0000 0600 1458 5909 in USD
RO 32 RZBR 0000 0600 1458 5901 in RONOana Corfala     8/26/2012


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian