Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Apel umanitar pentru militarul român Florinel Enache

Vineri, 4 mai 2012, plutonierul-adjutant Florinel Enache, din Batalionul 280 Infanterie, aflat în misiune în provincia Zabul din Afganistan, a fost grav rănit. Militarul român, care executa o misiune de cercetare terestră, a suferit răni grave în urma deflagratiei unui dispozitiv exploziv improvizat.

Subofiterul Florinel Enache a fost evacuat de urgență din Afghanistan si, în urma interventiilor chirurgicale si a eforturilor sustinute ale medicilor americani, viata sa a fost salvată, cu pretul amputării ambelor piciare, precum si a brațului stâng deasupra cotului. De asemenea, a suferit numeroase contuzii intestinale si ale spatelui. În prezent, militarul român se află internat la Spitalul Militar ”Walter Reed” din Bethesda, statul Maryland, SUA, unde beneficiază de îngrijirile medicilor americani, urmând ca, după refacere, să fie repatriat. Plutonierul-adjutant Florinel Enache este originar din comuna vrânceană Gura Calitei, este căsătorit si are un fiu în vârstă de 18 ani.

Viata eroului român si a familiei sale va fi cu totul alta. Starea sa critică de sănătate va prespune îngrijire continuă din partea familiei, precum si un tratament medical complex de lungă durată. În aceste momente dificile, Florinel Enache si familia sa au nevoie de orice sprijin emoțional, spiritual si financiar.

Fundatia americană nonprofit Lillypad și Fundația Daniel Murariu (501 (c) 3) s-au alăturat cu multă generozitate acestui demers umanitar și vor colecta donațiile, pe care le vor pune la dispoziția familiei militarului român.

Lansăm acest apel umanitar de ajutorare a militarului român si familiei sale către toate persoanele care doresc să îi sprijine. Orice contribuție este binevenită. Donațiile pot fi efectuate sub orice formă (cash, check sau paypal) către Lilly Pierce, Lillypad si Fundația Daniel Murariu, 6709 Stoneybrooke Lane , Alexandria VA 22306 , care va elibera chitanțe pentru deducerea fiscală.

Banii colectati din donații vor contribui la achizitionarea, între altele, a unor echipamente medicale necesare militarului român, precum: cărucior cu rotile, proteză pentru mâna stângă, proteză pentru sold etc.

Informații suplimentare despre starea de sănătate a plutonierului-adjutant Florinel Enache au fost prezentate de către mass-media și sunt disponibile la următoarele adrese de Internet: http://www.acum.tv/articol/55009/ și http://www.youtube.com/watch?v=QXo1rALM2sw&feature=player_embedded .

Detalii privind realizarea donatiilor si gestionarea fondurilor pot fi obtinute de la:

Doamna Lilly Pierce, Fundatia Lillypad
6709 Stoneybrooke Lane
Alexandria VA 22306
Telefon: 571 275 9022
Email: lillyanddave@gmail.com
Check payable to: Lilly Pierce, FDM
Paypal: lillyanddave@gmail.com
http://www.lillypad.tk/

Adrian Tudorache    8/6/2012


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian