Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Magia Culorilor (82) - Culori in trend 2012

Potrivit specialistilor, in 2012 au aparut schimbari majore in stilurile moderne, acestia sfatuindu-ne sa optam pentru culori clare, proaspete si luminoase.
Asa dupa cum in fiecare an, moda vestimentatiei se schimba, si in amenajarile interioare exista diverse curente si idei artistice, care stabilesc, ce se poarta an de an si ce trebuie sa folosim pentru a ne infrumuseta spatiul in care locuim.
Culorile dominante in acest an 2012 sunt gri, galben, albastrul indigo, verdele ierbii, portocaliul, albul si negrul. Culoarea gri este o nuanta deschisa, calda, un gri al carbunelui si se regaseste peste tot, pe pereti, in mobila, in operele de arta. Galbenul, da o prospetime interiorului si se completeaza de minune cu gri. Pentru finisaje in stil extravagant, dar primitor si cald, designerii sugereaza culorile lila, rosu-piersica, si bej, aplicate pe suprafete mate. Când interpretam culorile in trend, nu trebuie insa sa le reproducm ad-literam, sa nu acceptam nuante care nu ne plac si nu ne caracterizeaza, sa promovam numai pe acele care ne avantajeaza. Anul 2012 este un an sclipitor, confortabil si relaxant.
Materialele confortabile si finisajele elegante sunt in trend 2012; se utilizeaza marmura, lemnul, pielea, sticla, blanurile naturale, damascul, care creaza spatialitate si stralucire.; peretii sunt decorati cu obiecte de arta. Piesele de mobilier traditionale sunt readuse in atentie prin prelucrearea lor cu materiale contemporane. Reapar fotoliile cu spatare inalte ce amintesc de cele traditionale. Materialele textile sunt somptuoase ca si culorile, folosindu-se catifeaua, lana, matasea. Paturile sunt inalte si tapisate. Pernele decorative ale canapelelor devin interesante daca sunt imbracate in huse de un galben aprins, dar si in alte culori tari si vesele. Tapetul se afla in topul preferintelor. In decorul anului 2012 apar oglinzile inserate si mozaicul format din bucati mici de oglinda. In bucatarii otelul inxidabil este in trend, oferind senzatia de curatenie si igiena. In cazul ca redecoram locuinta, pardoselile se pot realiza din lemn masiv natural, bambus sau placi de parchet ecologic, finisajul cel mai potrivit fiind cel natural.
In incheiere cateva vesti si pentru doamne si domnisoare : culorile fluorescente, sunt un nou trend in vara 2012. La temperaturile în creștere din aceasta vara, culorile strălucitoare sunt la mare cautare. Se poarta buze flour, favoritele fiind culorile fucsia și portocaliu. In jurul ochilor se poarta umbre neon, favorite fiind culorile verde, albastru, mov sau galben, iar genele sunt deasemeni in culori neon. Unghiile sunt si ele neon, in culori vii cum ar fi roz, coral, mov, albastru sau galben. In sfarsit parul se poarta in nuante de blond intens pana la roscat indraznet, iar nuantele bogate de saten sunt cele mai frecvente alegeri in 2012. In moda vestimentara anul acesta se poartă în continuare color blocking, in nuanțe pastel, după cum se propune și în noua colecție Louis Vuitton, in combinații de cel mult două culori care sa se potriveasca si asortate cu accesorii nude


Richmond Hill ON
arh. Ion Constantinescu    7/19/2012


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian