Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


VUNK - " România e o lume, nu e doar o tară"

Campania Trupei VUNK, aflata în plină ascensiune în România după hitul "Pleacă" (lansat în duet cu Antonia) se adresează în primul rând românilor de peste granite.
"Ne dorim să aducem România mai aproape de cei plecati din țară. Ceea ce dorim să le transmitem tuturor si să le amintim este că România este o lume, nu doar o tară".

Noul single al trupei marchează debutul aceste campanii. Videoclipul "Scapă-mă de ea" a fost filmat luna trecută în Chisinău si lansat în România și Moldova luni, 18 iunie. "N-am filmat întâmplător acest videoclip în Chisinău. Ne-am propus ca toate clipurile de pe următorul album să le filmăm în străinătate, în tările în care sunt foarte multi români. Am început cu Moldova, pentru că există o sensibilitate aparte legată de despărtirea celor două popoare, doar la nivel politic, nu si afectiv. Am si specificat la finalul clipului că inimile dintre cele două tări nu sunt stricate, ele bat la fel în limba română", spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.
"Scapă-mă de ea" este primul single de pe următorul album al trupei VUNK, care va fi lansat în toamnă. Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emotii, "de inima lor", dar, într-un final, cedează si trebuie să le accepte asa cum sunt.

Trupa Vunk are o istorie de 13 ani, relansându-se acum 2 ani prin albumul "Ca pe vremuri", compus si interpretat într-o nouă componentă.
În trupă a fost cooptat Gabriel Maga, fostul chitarist al trupei Parlament, reîntors în tară după 9 ani în care a trăit în Canada.
Albumul respectiv a inclus un alt cântec social, intitulat "Vreau o tară ca afară", piesă în care orice român se regăseste. Dintre hiturile mai vechi ale trupei VUNK amintim "1000", "Regele soselelor", "Prăjitura cu jeleu", "O ultimă dorintă", "Lângă inima mea vine inima ta".
Fiti parte a campaniei "România este o lume, nu doar o tară" si lăsati inimile voastre să bată româneste alături de VUNK.

Diana Raluca Stan     6/21/2012


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian