Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Cartile pentru sanatate ale acad. Ovidiu Bojor

UN SET DE SASE CARTI,
care insumeaza peste 1800 de pagini format de manual,
LA PRET PROMOTIONAL DE 138 LEI

• Cele sase carti fac parte din colectia "SANATATE PENTRU TOTI". Toate au format de manual, sunt voluminoase ca niste manuale si contin informatii si recomandari pentru tratarea afectiunilor de care poate suferi un om cu ajutorul terapiilor naturale (in special, preparatele din plante si produsele stupului). Ele constituie astfel o adevarata biblioteca pentru ingrijirea sanatatii.

• Autorul principal este celebrul academician Ovidiu Bojor, care si-a dedicat intreaga viata aprofundarii terapiilor naturale. La 87 de ani (1 noiembrie 2011), Domnia Sa este supranumit "Imparatul Plantelor" si "Patriarhul terapiilor naturale".
• Pe acad. Ovidiu Bojor l-ati vazut pe canalele TV, l-ati ascultat la Radio si l-ati citit in presa, dar e probabil ca n-ati stiut de unde sa-i procurati cartile. De aceea, va adresam aceasta oferta.
• Important: aceste carti reprezinta cel mai frumos cadou cu ocazia oricarei sarbatori (ziua numelui, ziua nasterii, sarbatorile de primavara etc.).
• Subliniem ca preturile noastre sunt rezonabile in raport cu dimensiunea si valoarea cartilor si ca, in acelasi timp, oferim facilitati semnificative:

1.Noi va oferim cartile la un pret promotional, mai mic cu cca 10% fata de pretul de librarie SI CEL MENTIONAT PE www.fiat-lux.ro!
2.Editura suporta cheltuielile de expeditie prin posta, incepand cu achizitionarea a doua carti, indiferent de titlu.
3. Cine cumpara toate cele sase carti plateste 138 lei, facand o economie intre 26 si 30 lei.
4.Aceste carti pot fi decontate pentru "trusa medicala" a firmei.
5.Plata se face ramburs (la ridicarea coletului de la oficiul postal).
6.Asteptam comenzile Dvs. pe adresa de e-mail fiatlux@rdslink.ro si la telefon si pe fax (zilnic, intre orele 8,00 - 20,00, inclusiv sambata).

SANATATE PRIN SEMINTE, LEGUME SI FRUCTE. PLEDOARIE PENTRU VIATA LUNGA (editia a III-a) 224 pag.Pret redus: 20 lei Ne invata cum sa folosim semintele, legumele, fructele si cerealele - ceea ce cultivam in gradina sau cumparam de la piata - pentru cele mai diverse afectiuni.

PLANTE SI MIRESME BIBLICE. HRANA PENTRU SUFLET SI TRUP 320 pag. Pret redus: 20 lei Prezinta semnificatiile biblice ale plantelor care apar in Sfanta Scriptura si ne invata cum sa le folosim pentru sanatate. In a doua mare parte a cartii sunt prezentate cca 700 de produse naturale, pentru ce afectiuni le putem folosi si de unde sa le procuram.

FITOTERAPIE TRADITIONALA SI MODERNA (editia a V-a) 464 pag. Pret redus: 36 lei Este cea mai completa lucrare in domeniul terapiilor naturale. Prezinta tratamentul bolilor pe sisteme si aparate ale corpului omenesc.

AFECTIUNILE APARATULUI RESPIRATOR. TERAPII COMPLEMENTARE 284 pag. Pret redus: 20 leiSe ocupa de prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator, de la tuse la cancerul pulmonar, cu ajutorul unei diversitati de terapii naturale.

GHIDUL PLANTELOR MEDICINALE SI AROMATICE de la A la Z 270 pag. Pret redus: 22 lei Prezinta cele mai importante 150 de plante medicinale si aromatice si ne arata pentru ce boli sa le folosim, cum sa le preparam si cum sa administram preparatele.

APITERAPIA sau CUM SA FOLOSIM PRODUSELE STUPULUI PENTRU SANATATE 224 pag. Pret redus: 20 lei Ne invata cum sa folosim pentru sanatate produsele stupului: mierea de cele mai diverse varietati, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul, larvele, veninul si ceara de albine.

CONTACT: EDITURA FIAT LUX B-dul Gh. Sincai nr. 8, BUCURESTI 040316, sector 4
Tel.: 021-331.68.94; 031-401.33.19 Mobil: 0723-327.124 - Fax: 021-331.68.94
E-mail: fiatlux@rdslink.ro Website: www.fiat-lux.ro


fiat-lux.ro     6/4/2012


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian