Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Subiectiv : Credeti in prooroci ?

Credeti în prooroci si proorociri? Credeti că într-adevăr sunt oameni care pot ghicii viitorul?
Eu nu sunt convins de veridicitatea acestora, dar când constati existenta reală a unor fapte incredibile de care ai auzit cu mult timp în urmă si care se desfăsoară exact, ca după un plan în fata ochilor tăi, astăzi, dârza ta negare se cam clatină.

De ce spun aceste lucruri? Abia începuse primavara anul acesta, copacii învestmântati proaspăt în verde, începuseră a se împodobi cu dantelărie de flori ca de sărbătoare înaintea sezonul estiv. In Tunisia, primăvara a făcut să încoltească pentru prima dată revolta multimii care a dus la înlăturarea dictaturii. In perioada aceea de început în care nu auzisem înca de primăvara arabă, o persoană la televiziune, a desenat cu creta pe tabla neagră ca la scoală, harta lumii si a marcat locurile unde focul revoltei se va extinde, prevăzând în ordine exactă, ca la Marele Stat Major, amploarea ce-a făcut posibilă căderea altor dictatori.
Această persoană, calificată de presă drept bufon, sau un adept al teoriei de conspiratie, Glen Beck, este unul dintre cei mai populari vorbitori de radio si televiziune, un populist care se străduie să interpreteze evenimentele curente prin prizma ideilor originate de cei ce au fondat si pus bazele Americii si au consfiintit Constitutia.
Majoritatea americanilor cred încă în viabilitatea acestor idei, a căror noblete le-au întărit mândria de-a se numi Americani. Multi activisti apartinând organizatiilor de stânga, socialisti, comunisti, organizatori ai feluritelor uniuni, vâd în aceste idei, baza stabilă a capitalizmului pe care ei îl detestă.
Din păcate acesti activisti au suficiente resurse politice si materiale ca sa preseze institutiile legale si chiar guvernul în a obtine satisfacerea revendicărilor cerute.

Nu, nu cred ca Glen Beck este un proroc, dar prorocirile lui s-au dovedit adevărate; ca si-n alte dăti, bufonul a spus adevarul.
Cum a stiut Glen Beck ce avea sa se întample în lume? Semnele au început să răsară încă cu un an înainte: Portugalia, Spania, Italia si apoi Grecia, cutremurate de valuri de nemultumiri, cheltuieli sporite fără acoperire, tâieri de salariu si somaj.
Făcând cerc în jurul bazinului Mediteranean au fost revolte cu character politic înăbusite în sânge în Teheran si apoi în Yemen. După Tunisia, multimea se revoltă în Egipt si valul se extinde atât în Libia cât si-n Siria. Rezultatele se cunosc.

Mai aproape de noi, în America si chiar în Canada, încă din februarie anul acesta organizatiile de stânga au început să facă pregătiri: fosta organizatie Acorn diseminată în multe alte oficii cu numiri diferite dar sub acelasi stindard, partidele comuniste si socialiste la care se adugă multe uniuni, au început să colecteze sume enorme de bani de la membri, suporteri si prin colecte din usă în usă. Miliardarii din oligarhia mondială, ca George Soros, care nu urmăresc altceva decât destabilizarea Americii si a Capitalizmului în vederea creerii unui singur guvern mondial de unde întreaga lume poate fi condusă de o mână de “alesi” apartinând Clubului Bilderberg, subventionează cu milioane de dolari aceste organizatii. Nu am stiut, dar Glen Beck ne-a avertizat din acele zile: “Pregătiti-vă si ve-ti vedea ce se întâmplă”

Astăzi vedem: vedem răzmerita cuprinzând marile orase, vedem oameni cu placarde ocupând străzile cele mai importante, vedem improvizate corturi pe trotoare si-n parcuri ce nu dispar de peste două luni de zile, vedem mizeria care nu am bănuit că există, profanităti care nu am crezut că pot fi rostite si toată râutatea răbufnită de mânia instigată prin minciună si dezinformare.
Sunt si lucruri pe care nu le vedem. Nu vedem că multi dintre acesti purtători de placarde sunt angajati ca zilieri cu zece dolari pe oră, nu vedem că homeless people sunt mai fericiti să doarmă într-un cort “donat” decât pe caldarâmul goll în frig, mai ales atunci când sunt răsplătiti cu 100 de dolari pe zi si o masă caldă. Nouă ni se arată numai agitatorii amestecati în multime, ca putători de cuvânt ai acestei multimi ce în mod “spontan” isi manifestă dreptul de-a rostii. Si noi, în naivitatea noastră credem, credem în injusttia socială, credem că în timpurile astea asa de instabile sunt oameni cărora le-a ajuns cutitul la os, dar nimeni nu se intreabă dece toate aceste manifestări au loc peste tot, în întreaga lume, în acelasi timp si cine le orhestrează, si dece?

Surprinzător, o veste proapătă de la Vatican: Consiliul Pontifical văzând destabilizarea politicii monetare a publicat un document în care sugerează nevoia creerii unei Autorităti Mondiale ce va avea rolul de-a regula legile monetare si financiare, să obtină o distributie dreaptă a bunurilor în lume si să promoveze o formă fără precedent de solidaritate mondială. Păi nu tocmai acest lucru este telul spre care militează George Soros si “iluminatele minti” din Clubul Bilderberg?

Thornhil ON

David Kimel    12/4/2011


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian