Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Magia Culorilor (74) – Semnificatia culorilor din vise

Fiecare din noi visam, si lucruri placute, dar si mai putin placute. A doua zi ne tot intrebam oare ce inseamna ceea ce am visat. Stiinta care se ocupa cu studierea viselor este Oneirologia (de la grecescul oneiros care inseamna vis); încă din vechi timpuri, interpretrarea si observarea trairilor din vise a fost un adevărat punct de atracție pentru orice om. Multi dintre noi viseaza culori sau in culori. Deobicei nu toti oamenii viseaza colorat; se spune ca 2/3 din vise sunt in alb negru si de aceea, in interpretarea viselor in culori trebuie sa tinem seama de culorile predominante din vis, ele avand o pondere importanta in explicarea acestuia. Visul, produs de inconstient, utilizeaza culorile pentru a codifica gandurile noastre. Culorile hainelor din vis, de exemplu, corespund gandurilor; daca visati steaguri sau haine in culori vii, e semn ca veti avea succes si prosperitate in tot ce veti face. Visul in culori, mai inseamna ca veti avea parte de siguranta si prosperitate in afaceri ; faptul ca visati in culori indica un ajutor din umbra ce va va permite sa va rezolvati in mod fericit problemele curente. Iata din multele interpretari care le gasim in diverse documentatii sau pe internet, ce semnifica cateva din culorile ce le visam :

Albul. Cand visati aceasta culoare simtiti ca oamenii se pot baza pe Dv., el reprezinta puritatea, inocenta, demnitatea, dar si pace, mandrie, rigiditate. Visand alb, este un semn bun. Amestecat cu alte culori, albul purifica semnificatia celorlalte culori.
Negrul simbolizeaza pericolul, misterul, moartea, ura, dispretul; arata conflicte si probleme ce le aveti in relatiile cu alte persoane. In combinatie cu albul semnifica depresia si tristetea. Amestecat cu alte culori, negrul le deformeaza interesul. Visand negru, este un imbold pentru a fi mai obiectiv.
Albastrul. Prezenta acestei culori in vise semnifica optimism pentru viitor, este simbolul gândirii pozitive, reprezinta intelepciunea, eternitatea, linistea, loialitatea. Albastrul inchis semnifica o filozofie negativa asupra vietii, iar cel deschis insemna speranta si credinta pentru vindecare.
Verdele. Visand culoarea verde acest lucru semnifica dorinta Dv de a dobandi independenta, prevesteste un drum, o calatorie de afaceri. Daca verdele este de nuanta inchisa inseamna refuzul Dv. de a imparti lucruri cu altii.
Rosu. Daca visezi rosu, e bine sa va ganditi la actiunile ce urmeaza, pentru ca rosu inseamna agresivitate, energie bruta, pericol, curaj; rosul prevesteste certuri ! Potrivit unor cercetatori scotieni, culoarea rosie din visele de iarna indica probleme de sanatate.
Roz. Visand culoarea roz, este un semn ca puteti dezvolta unele relatii interesante cu partenerul de sex opus; semnifica tandretea si dragostea.
Coraiul. Daca visati aceasta culoare, este un semn de primirea unor vesti placute dintr-un loc neasteptat.
Galben. Daca ai un vis neplacut, galbenul inseamna boala, iar daca visul este placut inseamna fericire, intelepciune, inteligenta, este un semn de incredere in D-voastra.
Violet. Culoarea violet înseamnă compasiune, tandrețe, loialitate, blândețe.
Argintiu. Aceasta culoare perceputa in vis inseamna puritate si justitie.
Auriul simbolizează ca veti avea parte de recompense spirituale, bogăție, rafinament.
Turcuaz. Daca visati aceasta culoare se spune ca veti avea succes in realizarea proiectelor Dv.

Va doresc numai vise placute, dar.... si colorate.
In numarul viitor al revistei Observatorul veti putea citi despre Culorile sarbatorilor de iarna.arh. Ion Constantinescu    11/27/2011


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian