Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Grupul Hi-Trend din Kitchener/Waterloo

Observatorul: Spuneti-ne cateva cuvinte despre grupul Hi-Trend. De cat timp s-a infiintat Hi-Trend?

Hi-Trend: Pe 15 Noiembrie implinim 2 anisori de la infiintare si suntem bucurosi ca in acest timp am realizat atatea dansuri, avem un repertoriu bogat si variat si am reusit sa ne facem cunoscuti in zona Kitchener/Waterloo/Hamilton/Toronto prin participarea noastra la numeroase spectacole.
Suntem un grup de dans cu genuri de dans diferite, avem dansuri populare cu elemente moderne cat si dansuri moderne iar pentru fiecare dans avem o coregrafie inedita si costume alese in ton cu tematica dansului si mesajul pe care vrem sa-l transmitem.

Observatorul: Cum v-a venit ideea de a infiinta un grup de dans?

Hi-Trend: Acum 2 ani am dorit sa facem o surpriza placuta unui prieten la o petrecere privata si am creat primul nostru proiect MuroShavo, un dans etnic dinamic plin de culoare.
Succesul avut impreuna cu felicitarile si incurajarile din partea invitatilor ne-au determinat sa mergem mai departe.
Suntem un grup de prieteni buni ce ne completam perfect, ne ocupam singuri de coregrafie, alegerea vestimentatiei si administrarea grupului.

Observatorul: Unde ati mai participat de curand?

Hi-Trend: In Septembrie am fost prezenti la Sarbatoarea Romanilor din Toronto unde am participat cu multa bucurie si entuziasm, ne-a placut tare mult atmosfera si organizarea de anul trecut iar anul acesta a fost pe masura asteptarilor noastre. Ne-am simtit foarte bine, am avut un public minunat si ne-am facut multi prieteni noi, ne vom intoarce cu placere la acest festival in fiecare an.
De asemenea pe 9 Octombrie am participat la un eveniment de Thanksgiving organizat la Casa Romana din Hamilton de catre Biserica “Invierea Domnului”, un eveniment frumos organizat in spirit romanesc de familie de Ziua Recunostintei.

Observatorul: Ce program artistic ati prezentat?

Hi-Trend: Am participat cu doua dansuri populare-moderne din repertoriul nostru Joaca Bade si ultimul nostru success Hora din Moldova, am considerat ca sunt cele mai potrivite pt acest gen de sarbatoare a romanilor insa fiecare dans popular al nostru avand multe elemente moderne de dans pentru a da o nota speciala folclorului nostru romanesc.

Observatorul: Ce mai doriti sa realizati in viitor?

Hi-Trend: Ne dorim sa ne facem cunoscuti si in alte comunitati romanesti cum ar fi Ottawa/Montreal de ce nu New York si alte orase mai indepartate.
Ne dorim sa promovam un proiect de dans modern Dracula My Love, pentru acest dans avem costume foarte frumoase si o coregrafie inedita.

Observatorul: Unde va mai poate revedea publicul vostru? Unde mai sunteti invitati in aceasta perioada?

Hi-Trend: Septembrie-Octombrie este perioada festivalurilor si balurilor de toamna si avem o activitate incarcata insa suntem foarte bucurosi pt fiecare aparitie a noastra in mijlocul romanilor.
Pe 15 Octombrie vom participa si la Balul de Inchidere a Sezonului de Vara organizat la Campul Romanesc de la Hamilton la invitatia domnului Rachitan unde vom avea ocazia sa-l cunoastem si pe dl. Corneliu Chisu, primul roman membru in Parlamentul federal de la Ottawa.

Observatorul: Un ultim mesaj de incheiere.

Hi-Trend: Multumim publicatiei Observatorul pt colaborare si de asemenea multumim tututor organizatorilor de evenimente pt invitatiile primite, suntem de fiecare data incantati sa participam si sa fim alaturi de atatia romani din Canada.

Pentru invitatii la spectacole ne puteti contacta pe adresa de e-mail a trupei: hi_trenddancers@yahoo.ca sau pe pagina noastra de facebook Hi-Trend.

Happy Thanksgiving Day !


rubrica de Andreea Mandru    10/10/2011


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian