Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Programele si serviciile PICS pentru cei nou veniti in Canada

Polycultural Immigrant and Community Services (PICS) este o agentie caritabilă, non-profit, care de peste 40 de ani oferă asistentă celor noi veniti pentru a se acomoda si integra cât mai repede in viata canadiana.
PICS este o organizatie multiculturală si multirasială dinamică care-si oferă serviciile tuturor comunitătilor de imigranti, în peste 40 de limbi si in sase locatii diferite din zona GTA: Etobicoke, South Toronto, Scarborough si Mississauga.
La fiecare dintre aceste locatii există un număr de angajati pregătiti să ofere informatii celor nou veniti despre programe de servicii sociale, plasare de locuinte, servicii medicale, scoli- educatie, si probleme legate de imigrare si adaptare. La PICS, conducem mai multe feluri de activităti de sprijin si ajutor pentru grupuri de imigranti de diverse etnii.
Oferim clase de Engleză pentru imigranti, de la nivel de începători până la însusirea limbajului necesar pentru locul de muncă adecvat fiecăruia (îmbunătătirea limbajului professional – scris si vorbit. Dispunem de profesori si instructori de amplă experientă, care la rândul lor au imigrat în Canada cu multi ani în urmă. Clasele sunt oferite în timpul zilei si seara, iar pentru studentii care au copii le oferim gradinite, însă într-o măsură limitată.
Clientii nostri se pot pregăti pentru a intra în forta de muncă prin participarea în programul nostru “Transition to Employment Access”. Procesul de imigrare întrerupe cariera unui om si pentru a o lua de la capăt, mai ales într-o tară nouă, necesită ajutor. Programul de Tranzitie îi poate ajuta pe imigrantii de diverse profesii în a-si face o evaluare a calitătilor si cunostintelor pe care le au în materie de muncă precum si cu strategii folositoare promovării propri pentru a efectua o căutare de joburi cât mai organizata si eficientă. Totodată, oferim suport imigrantilor care primesc beneficiile “Ontario Works” să-si planifice pasii necesari pentru a-si îndeplini obiectivele stabilite în legătură cu găsirea unui loc de munca sigur si pe profil.
Programul nostru de voluntariat este menit pentru cei care doresc să dăruiască o parte din timpul lor pretios unei organizatii ca PICS, ajutându-i pe cei noi veniti să se adapteze la noua viată în Canada. Voluntarii îi pot ajuta pe clientii nostri cu traduceri si interpretări, meditatii în limba Engleză si în utilizarea calculatorului, precum si multe altele.
PICS există de multi ani si continuă să răspundă cât mai adecvat cerintelor comunitătii locale pentru noi veniti.
PICS este sponsorizată de guvernul federal si cel provincial, de municipiul Toronto, si de donatori si prieteni. Pentru mai multe informatii despre organizatia noastră vă rugăm să vizitati pagina noastră de web www.polycultural.org sau să ne contactati la 416-233-0055.


Artan Spahiu    4/1/2011


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian