Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Programul “Oamenii de acasă”

“Oamenii de acasă” este un program lansat în octombrie 2014 la Bruxelles, din dorinta românilor din diaspora de a se simti cât mai aproape de cei dragi rămasi acasă. Proiectul pilot al Programului a demarat în urmă cu 6 luni în judetul Satu Mare (zona Turt), având ca parteneri locali Primăria Turt, Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă Satu Mare si Centrul Medical de Permanentă Turt (toate detaliile pe www.oameniideacasa.ro).

Programul nostru a mers mai departe si datorită succesului înregistrat de proiectul pilot, dar si a numeroaselor cereri venite de la românii din diaspora în sensul accelerării implementării Programului nostru în mai multe localităti de pe întreg cuprinsul tării, avem bucuria să vă anuntăm că din 15 Mai ne extindem serviciile si suntem pregătiti să actionăm în toată tara, printr-o retea natională de structuri operationale care vor functiona în fiecare judet din România.

Extinderea la scară natională a Programului nostru este posibilă prin colaborarea cu ASCOR-LTCOR România, care au filiale active în toate judetele tării si sunt centrate pe aceleasi obiective de interes comunitar ca si noi, asigurând prin aceasta cooptarea în Program a unor operatori sociali care au profilul moral si profesional potrivit cu tipul activitătilor de asistentă socială pe care le derulăm prin Programul „Oamenii de acasă”.

Acest parteneriat este cu atât mai important cu cât obiectivul unic al demersului nostru comun este de a-i servi pe cei aflati în situatii de vulnerabilitate, care au nevoie mai mult decât de cele materiale, de o vorbă bună, de o mână întinsă si o inimă caldă, lucruri cărora ei le simt cu adevărat lipsa…

Multumim din suflet si celor doi parteneri strategici ai Programului nostru, fără de care această etapă de extindere la nivel national nu ar fi fost posibilă: Organizatia belgiană „Centre d’Action Sociale Anastasia” Bruxelles (care finantează componenta caritabilă a Programului) si Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale si Meridionale, cu sediul la Paris, care sprijină promovarea Programului ’’Oamenii de acasă’’ pe continentul european în rândul românilor din diaspora.

NOU: PROIECTUL DEDICAT COPIILOR!

Odată cu această extindere a Programului nostru, am decis să dăm curs si nevoii acute de îngrijire-monitorizare a copiilor din România care au părintii plecati în străinătate. Astfel, în prima etapă a implementării acestui nou proiect, LA 1 IUNIE VOM ÎNCEPE ÎNSCRIERILE (online) pentru cei care doresc să ne solicite serviciile în beneficiul copiilor lor din tară. Preconizăm că primii copii vor fi luati efectiv în îngrijire de către operatorii nostri în toamna acestui an, după parcurgerea tuturor formalitătilor necesare. Modalitatea de înscriere si restul informatiilor aferente vor fi anuntate pe site-ul nostru până la sfârsitul lunii mai. Urmăriti în continuare pe site evolutia noului nostru proiect!

ÎNCĂ O VESTE BUNĂ!

Ca urmare a acestei extinderi a serviciilor noastre, vom putea implementa în toată România un SISTEM INOVATIV DE MONITORIZARE PERMANENTĂ PRIN SUPORT GPS-GSM a celor luati în îngrijire, o solutie tehnică mult-asteptată care în sfârsit pătrunde si în tara noastră.

Aceasta constă dintr-un dispozitiv electronic tip brătară, având formă si functiune aparentă de ceas. Dispozitivul contine un sistem integrat de monitorizare GSM-GPS, prin care, în situatiile de urgentă, cei luati în îngrijire vor putea la orice oră să transmită un semnal de alarmă instantaneu către un dispecer dedicat. Pe lângă specificul alertei, dispozitivul este programat să transmită si un mesaj sms cu coordonatele GPS al beneficiarului, pentru ca echipajul de interventie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă să aibă datele exacte ale locatiei si să poată interveni cât mai prompt.

Toate serviciile noastre sunt prezentate în detaliu în sectiunea OFERTA GENERALĂ DE SERVICII a site-ului, unde acum se pot accesa si online!

IMPORTANT: Veniturile realizate din serviciile pe care le prestăm contra cost, le directionăm exclusiv către proiectele noastre caritabile, prin care asistăm social acele persoane vulnerabile care nu mai au pe nimeni să le îngrijească – detalii în sectiunea PROIECTE CARITABILE a site-ului nostru.

Cu stima,
Echipa OAMENII DE ACASA
www.oameniideacasa.ro
office@oameniideacasa.ro
Skype: oameniideacasa
Tel. +40760-70.20.20






office@oameniideacasa.ro    5/11/2015


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian