Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Noua eră: cea a omului - câine

Oamenii si omenirea au luat-o razna.
Am spus că nu o să-mi exprim impresiile despre urâciunile omenesti, despre grozăviile pe care mintea umană le poate crea si emana din considerente de frică si ură, pentru că stiu că orice gând asociat cu asta nu alină, nu vindecă si nu rezolvă problema în sine. Dimpotrivă!

Însă, în această dimineată, deschizând radioul, ca un gest de automatism al tabieturilor matinale, m-a izbit vocea crainicului care anunta cu mare emfază: „ancheta procuraturii în cazul băietelului sfâsiat de câini”...bla…bla…bla…si…”Barack Obama nu renuntă la ideea unei lovituri punctuale asupra Siriei…pentru a împiedica pe viitor folosirea armelor chimice…”…bla bla bla…
Deci, ce primesti ca om drept portie de prim contact cu realitatea din noua zi pe care abia te dumiresti că o ai în fată?!
Nenorocirea de a muri sfâsiat de un câine… sau… lovit de un altul sub formă de pedeapsă si corectie pentru că acelasi câine…a muscat pe la spate si si-a stârnit haita de amici turbati împotriva oamenilor.
Si, uite cum omorâm animalele, dăm veto pentru eutanasiere în cazul câinilor fără adăpost, fără stăpân, rezultati din încrucisarea monstruoasă a mintilor umane cu indiferenta, obscurantismul, perversitatea, singurătătile si esecurile alinate la colt de stradă cu o bucată de pâine si culcusuri improvizate pentru cârdul de cătelusi proaspăt fătati si haitele de maidanezi care îi produc pe bandă rulantă…si…uite cum mandatăm omul-câine, omul-animal, ridicat la rangul suprem de „sef absolut al democratiei umane”, să atace si să pedepsească oamenii pentru că s-au dovedit a fi câini cu semenii lor…
Ce paradox mai abominabil, mai halucinant, mai inuman si mai câinesc poate rezulta din acest gen de comportament si atitudine umane?!

În primul caz, după atâtia ani de la momentul în care se presupune că am intrat oficial în zona de democratie a lumii, deci, de civilizatie, a trebuit să ne desteptăm că, în plin secol XXI, am ajuns să ne mănânce câinii în plină zi, în locuri publice, alături de familie, fără ca cineva să vadă, să audă sau să poată face ceva pentru a împiedica acest abominabil scenariu…

În al doilea caz, după sute si mii de ani de ură deghizată în iubire fată de om si grijă fată de evolutia si dezvoltarea lui, traduse în războaie si comportamente patologice atroce, ascunse magistral sub masca unui personaj ridicat la rang de zeu în mâinile căruia un imperiu si niste nebuni care stau în spatele lui au pus toată puterea discretionară pe care o conferă ura si atributele ei, asistăm la o demonstratie abracadabrantă de nebunie încrâncenată, care, adusă la forma ei absolută, a decis că este momentul să faca pace în lume si să confere stabilitate si sigurantă prin amenintarea continuă cu lovitura armată.
Trebuie să fii asbolut imbecil, cretin, oligofren, lipsit complet de decodorul intim al realitătii ca să nu observi, chiar si în cea mai cruntă betie sau fază a drogului sau a spălarii pe creier cu toate produsele media de top, că ai de-a face cu un paradox al nebuniei, cu o incredibilă bătaie de joc la adresa bunului-simt uman si a inteligentei care depăseste IQ-ul canin.

Cine mama dracului a mai auzit într-o lume si un loc în care oamenii sunt fiinte rationale, dotate nativ cu organul compasiunii, empatiei si al iubirii, cu capacitatea fiziologică de a distinge binele de rău si de a separa adevărul de minciună, mai ales când el devine atât de evident, repet, încât aproape că trăiesti senzatia că cineva îsi bate joc de tine la modul grotesc, că trebuie creată o extinctie canină, un genocid animal, doar pentru a da o pildă, un exemplu, pentru a da satisfactie si a spăla durerea unei familii care a pierdut un om?!
Asta este tot ceea ce poate face mai bun si mai corect inteligenta umană, inteligenta superioară pe care Dumnezeu a pus-o în fiinta numită OM, stăpânul naturii si al animalelor din ea?!

Cine mama dracului a mai auzit ca războiul să fie alternativa optimă pentru a crea pacea si a corecta viciile comportamentale umane pe care o bandă de monstri, creati de alti monstri, le are, aceia care mai apoi îsi dau motive să se considere mesianici în raportul lor cu celelate fiinte umane, aruncă cu gaze, împrăstie bacterii si virusi letali, lichidând rând pe rând omenirea, mânati din spate de stăpânii lor, satanele, care caută să stăpânească definitiv sarea pământului, bogătiile lumii, comorile din mintea omului?!

Cine a mai auzit, lume bună, ca o lume nebună, dementă, schizofrenă, parafrenică, atinsă iremediabil de boala devastatoare a fricii si urii, să încearce să ne convingă, pe cei putini, cei incredibil de putini si împietriti de grozăvia imensului „demonic pandemic party”, că toate acestea se numesc iubire de om, de dreptate, de libertate, de respect fată de viată si drepturile fiecărei fiinte născute pe acest pământ care nu are nici un alt scop decât acela de a trăi în liniste si pace, de a munci cinstit, de a se iubi si a avea o familie, de a-si proteja copiii si viata, alături de tot ceea ce a creat Dumnezeu, de la grăuntele de nisip, la soarele de pe cer, de la om, la câine, sarpe sau oricare altă fiintă vie de pe planetă?!
Stau si mă gândesc, privind abisala răutate si prostie umană: cum poti spune că esti om si că te su
pui unei legi imuabile, inamovibile, eterne si universale, aceea a iubirii si a respectului vietii, atunci când decizi că singura formă de a-ti rezolva problemele pe care mintea ta le-a creat si le vede, le proiectează în afară, creând lumea pe care o urăsti mai apoi si vrei să o extermini, cu tot cu câini si oamenii din ea, sunt decimarea, moartea?!

Omenirea are în panteonul crimei universale zeci de monstri cu chip uman, zeci de câini turbati, care, de-a lungul mileniilor, au devastat popoarele si au desfiintat continente întregi de suflare omenească, cultură si civilizatie, traditii si valori inestimabile.
Au ras orase de pe fata pământului si au modificat definitiv harta lumii, dintr-un simplu capriciu, acela că oamenii, OAMENII, ARIENII, se deosebesc fundamental de restul fiintelor cu aspect uman ce reprezintă un pericol pentru puritatea rasei lor si interesele fată de comorile acestora.

Unii ca Nero, Papa Alexandru al VI-lea, Marat, Timur Lenk, Hitler, Stalin, Bush au devenit embleme ale urii colective sublimate si asezate într-o desăvârsire grotescă, drăcească, sub aceste nume, în aceste mâini, care, odată ce s-au întins si au deschis un pumn sau l-au înclestat, odată ce au rostit cuvântul PACE, iadul a coborât pe pământ, iar omenirea a devenit locul de cosmar din visele cele mai sumbre ale omului.

Evreii au fost prigoniti milenii de-a rândul de către cei care nu l-au cunoscut pe Yahve si nu au înteles marele secret pe care acest popor îl poartă cu el de milenii.
Prigoana lor a însemnat blestemul divin, blestemul celor fără de tară, alesi, adevărat, însă urâti pentru această exceptie si pusi sub semnul mortii.
Dupa mii de ani, Hitler a sublimat agonia si pribegia evreiască prin marele genocid al celor 6 milioane de victime umane, desăvârsind si împlinind profetiile Kabbalei si creând o nouă eră în omenire. Cea a MARII PĂCI (DEMOCRATII) IUDAICE, creată prin durere, sacrificiu si moarte.
Acum, omenirea se pregăteste de o nouă eră, cea a MARELUI TEMPLU ARIAN în care impurii si animalele nu îsi mai au loc!

De aici si până la o lume fără câini si fără sfâsiere, scârsnet si durere, nu mai este decât un pas.
De la o lume fără animale care pot devora în plină zi un om, la o lume în care un om poate distruge într-o singură clipă orice fiintă născută pe acest pământ, nu mai rămâne decat o idee, un pas de gând.
Iar acest pas are scris pe el numele altor măsti umane care se vor adăuga marelui panteon de eliberatori si mântuitori ai neamurilor.

Să ne ferească Dumnezeu de oameni, că de câini ne mai putem feri si singuri….. dacă ne-a mai rămas un strop de minte, bună credintă, iubire, omenie si un Dumnezeu în care să credem cu adevărat!







Marina Ene    9/11/2013


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian