Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
„Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România”

La finalul înscrierilor la cea de a doua ediție a Galei Industriei de Carte din România, peste 100 de instituții și peste 600 de titluri concurează la cele 10 premii de excelență care vor fi înmânate pe data de 25 aprilie 2013, în cadrul celei de a doua ediții a Galei Industriei de Carte din România „Bun de Tipar”. „Cea de a doua ediție aduce cu sine schimbări în ceea ce privește regulamentul general, plus două premii speciale – din dorința de a perfecționa proiectul și de a-l apropia de așteptările profesioniștilor din industria autohtonă de carte. Numărul proiectelor înscrise anul acesta în competiție, cu 30% mai mare decât la prima ediție, confirmă faptul că BUN DE TIPAR a câștigat încrederea breslei, iar numele este pe cale să devină un reper.” (Headsome Communication)

Joi, 4 aprilie, va avea loc pre-jurizarea. Din juriu fac parte: Simona Kessler – agent literar, Simona Kessler Copyright International Agency / Ion Bogdan Lefter – poet, critic și istoric literar, eseist / Laura Grünberg – scriitoare, socioloagă, autoare de cărți pentru copii / Radu Dimitriu – directorul editurii CH Beck / Cristian Teodorescu – scriitor, jurnalist / Cristian Ghinea – politolog, jurnalist / Nicu Ilfoveanu – artist vizual / Cristina Bazavan – jurnalist și unul dintre cei mai importanți bloggeri autohtoni / Sabina Știrb – Head of CSR & Public Sector Division at GMP Public Relations, coordonatoarea campaniei de promovare a proiectului „Căutătorii de povești” și Daniel Nazare – directorul Bibliotecii Județene Brașov.

Lista finaliștilor va fi comunicată pe data de 5 aprilie.

Jurizarea finală va avea loc pe data de 17 aprilie, iar ceremonia de decernare a premiilor – joi, 25 aprilie, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Naționale a României. Înscrierea proiectelor în competiție a avut loc în perioada 19 februarie-15 martie 2013.

„Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România” își propune să marcheze reușitele anuale ale industriei editoriale autohtone, scopul evenimentului fiind acela de a atrage atenția publicului asupra celor mai bune produse editoriale românești, în contextul în care se vorbește tot mai mult de o criză a lecturii, a cărții sau a literaturii de calitate.

Profesioniști ai cărții – editori, autori, traducători, graficieni, tipografi, librari sau bibliotecari – vor avea ocazia să se bucure de recunoașterea colegilor de breaslă și a publicului în această gală dedicată excelenței editoriale.

„Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România” este un eveniment organizat de Headsome Communication și Federația Editorilor din România (FER), cu sprijinul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național și în parteneriat cu Biblioteca Națională a României, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Asociația Română de Relații Publice, Asociația Librarilor din România și Infocarte.ro. Sponsor: Dacia.






Sabin Popescu    3/22/2013


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian